KBE 70 mm

Visokootporna tvrda PVC stolarija od originalnih, nemačkih sistema KBE pvc profila, na kojima je ugrađen MACO okov i dvoslojno staklo u kvalitetu Clima Guard izopana ispunjenog 90 % argonom u paketu 4-16-4.

Stolarija je dihtovana trajno elastičnom EPDM gumom, vulkanizovanom na uglovima.

Roletne su aluminijumske sa aluminijumskim vođicama, a svaka lamela je punjena poliuretanom, pa shodno tome poseduje izuzetna izolaciona svojstva što se tiče izolacije od buke i provođenja toplotne energije. U vođicama je postavljen sunđerasti amortizer, a na ulazu u kutiju četkasti dihtung.

Kutija roletne je ispunjena izolacijom od dvodelnog stiropora.

Ugradnja prema evropskim standardima i preporukama, pomoću turbo zavrtnjeva i zaptivanjem međuprostora pomoću niskoekspandirajuće pene.

KBE 70 mm

Boja profila  veliki izbor po RAL karti
Broj komora  5
Ugradna širina krila 70mm
Čelično ojacačanje pocinkovani čelik 1,5 do 2,0 mm u preseku
Okovi  MACO, nemački okov
Dihtung guma 2, sive  boje
Staklopaketi 24mm i 44 mm
Staklo LOW-E, 4 SEZONE, STOP SOL,DELTA, GRIZ
Zvučna izolacija 45 db
Koeficijent toplotne propustljivosti 1,2 W/m2K
Koeficijent toplotne propustljivosti 1,0 W/m2K
Garancija 20 godina
Energetski razred A+ (energetski efikasno)

Opis

Sistem KBE pvc profila je proizveden u Nemačkoj po poslednjim standardima EU. Fabrikacija profila je iz fabrike koja je deo Profine Group, sa sedištem u Berlinu.

KBE 70 mm je petokomorni pvc profil i koristi HITS 822 toplo pocinkovani, duplo valovit čelik 1.5 mm, prema klasi TSE EN 10142 po DIN standardima u profilisanju FEP 02OG. KBE pvc profilu daje pečat specijalno izrađena sintetička guma (zaptivka) EPDM (etilenska monomera propilen dien) koja u automatizovanoj proizvodnji ima konstantnu kontrolu kvaliteta ultrazvučnom opremom za merenje u proizvodnim linijama prečnik, debljinu zida i preciznost. Garancija na pvc profil je 20 godina.

Obezbeđuje duži vek trajanja, zadržavajući postojanost kvaliteta i  visoku otpornost na spoljašnje opterećenje.

U KBE profile ugrađujemo MACO okove, koji su proizvedeni u Nemačkoj po visokim evropskim standardima. Imaju veoma važnu ulogu u konstrukciji pvc stolarije jer imaju visok stepena nosivosti, čelični su i vodootporni. Njihova funkcija je: otvaranja (okretno i nagibno), zatvaranja, osiguranja od provale, ventilacija. Imaju garanciju od 15 godina.

KBE povezuje najmoderniju prozorsku tehnologiju sa najvećim stambenom udobnošću, garantujući radost uživanja dugi niz godina.

*da biste izbegli oštećenja prilikom drugih radova na objektu neophodno je zaštititi stolariju trakama i folijama za zaštitu koje ne smeju biti zalepljene direktno na stolariji duze od 10 dana.
· ROK ISPORUKE: po dogovoru sa naručiocem/investitorom.
· KVALITET: Standard kvaliteta ISO9001:2008, CE znak, kao i brojni atesti garantuju kvalitet proizvoda, bezbednost i sigurnost u korišćenju

*** GARANTNI ROK NA FIZIČKI IZGLED PROFILA JE 20 GODINA***
***GARANTNI ROK NA STAKLO JE 7 GODINA***
***GARANTNI ROK NA MEHANIZAM JE 15 GOD***