KÖMMERLING 76 AD

Visokootporna tvrda PVC stolarija od originalnih, nemačkih KÖMMERLING 76 AD pvc profila, na kojima je ugrađen MACO okov i dvoslojno staklo u kvalitetu Clima Guard izopana u paketu 4-24-4.

Stolarija je dihtovana trajno elastičnom EPDM gumom, vulkanizovanom na uglovima.

Roletne su aluminijumske sa aluminijumskim vođicama, a svaka lamela je punjena poliuretanom, pa shodno tome poseduje izuzetna izolaciona svojstva što se tiče izolacije od buke i provođenja toplotne energije. U vođicama je postavljen sunđerasti amortizer, a na ulazu u kutiju četkasti dihtung.

Kutija roletne je ispunjena izolacijom od dvodelnog stiropora.

Ugradnja prema evropskim standardima i preporukama, pomoću turbo zavrtnjeva i zaptivanjem međuprostora pomoću niskoekspandirajuće pene.

Opis

KÖMMERLING 76 AD je proizveden u Nemačkoj po poslednjim standardima EU.

KÖMMERLING 76 AD je šestokomorni pvc profil i koristi HITS 822 toplo pocinkovani, duplo valovit čelik 1.6mm, prema klasi TSE EN 10142 po DIN standardima u profilisanju FEP 02OG. KÖMMERLING 76 AD pvc profilu daje pečat specijalno izrađena sintetička guma (zaptivka) EPDM (etilenska monomera propilen dien) koja u automatizovanoj proizvodnji ima konstantnu kontrolu kvaliteta ultrazvučnom opremom za merenje u proizvodnim linijama prečnik, debljinu zida i preciznost. Garancija na pvc profil je 20 godina.

Obezbeđuje duži vek trajanja, zadržavajući postojanost kvaliteta i  visoku otpornost na spoljašnje opterećenje.

U KÖMMERLING 76 AD pvc profile ugrađujemo MACO okove, koji su proizvedeni u Nemačkoj po visokim evropskim standardima. Imaju veoma važnu ulogu u konstrukciji pvc stolarije jer imaju visok stepena nosivosti, čelični su i vodootporni. Njihova funkcija je: otvaranja (okretno i nagibno), zatvaranja, osiguranja od provale, ventilacija. Imaju garanciju od 10 godina.

KÖMMERLING 76 AD pvc przori povezuju najmoderniju prozorsku tehnologiju sa najvećim stambenom udobnošću, garantujući radost uživanja dugi niz godina.

KÖMMERLING 76 AD

 Boja profila veliki izbor po RAL karti
 Broj komora  6
 Ugradna širina krila  76 mm
 Čelično ojacačanje  pocinkovani čelik 2,0 mm u preseku
 Okovi  MACO, nemački okov
 Dihtung guma  2, sive boje
 Staklopaketi  32mm i 44 mm
 Staklo LOW-E, 4 SEZONE, STOP SOL,DELTA, GRIZ
 Zvučna izolacija  51 db
 Koeficijent toplotne propustljivosti  LOW-E 0,9 W/m2K
 Koeficijent toplotne propustljivosti  4s 0.7 W/m2K
 Garancija  20 godina
 Energetski razred  A+ (energetski efikasno)

*da biste izbegli oštećenja prilikom drugih radova na objektu neophodno je zaštititi stolariju trakama i folijama za zaštitu koje ne smeju biti zalepljene direktno na stolariji duze od 10 dana.
· ROK ISPORUKE: po dogovoru sa naručiocem/investitorom.
· KVALITET: Standard kvaliteta ISO9001:2008, CE znak, kao i brojni atesti garantuju kvalitet proizvoda, bezbednost i sigurnost u korišćenju

*** GARANTNI ROK NA FIZIČKI IZGLED PROFILA JE 20 GODINA***
***GARANTNI ROK NA STAKLO JE 7 GODINA***
***GARANTNI ROK NA MEHANIZAM JE 15 GOD***