Usluge transporta

P.D.Agrogradnja company doo je u mogućnosti da Vam ponudi usluge sleperskog prevoza, i to tokom cele godine na teritoriji Repubike Srbije, a da Vam u sezoni stavimo na raspolaganje minimum 5 vozila dnevno nosivosti do 24 t neto tj da ukupna težina vozila i tereta bruto ne prelazi 40 tona.

Naravno pored unutrasnjeg, prisutni smo i u medjunarodnom transportu u sledecim zemljama: Makedonija,Bugarska, Grcka, Turska, Hrvatska, Crna Gora i Bosna. A imamo i dugu saradnju sa ostalim kolegama u prevozu tako da i po pitanju drugih destinacija mozemo biti od velike pomoci. Takođe Vas obaveštavamo da u vlasništvu posedujemo 59 vozila različite nosivosti. Pre svega slepere sa poluprikolicama,standardnim i mega, pokriveni osiguranjem od 300.000 eura…

Ukoliko imate i trenutnu potrebu za prevozom mozemo organizovati.

Cilj nam je pre svega raditi sa ozbiljnim partnerima.

P.D.Agrogradnja company doo na različitim lokacijama u Nišu ima 4 stovarišta građevinskog materijala u vlasništvu koja se nalaze uz glavne saobraćajnice, sa prodajnim poslovnim objektima otvorenog i zatvorenog tipa, ukupne površine 75 000 m² i samim tim smo u mogućnosti da Vam ponudimo deo prostora za uskladištenje, ukoliko za to imate potrebe, sa mogućnošću korišćenja i 4 viljuškara nosivosti od 2-5 tona.

U ocekivanju poslovne saradnje na obostrano zadovoljstvo.

S poštovanjem,

“AGROGRADNJA KOMPANI” NIŠ

SEKTOR TRANSPORTA
Aleksandra Milosavljević
menadžer logistike
tel. 018/45 41 062
mob. 063/405 003 (viber)
www.agrogradnja.com