KÖMMERLING 88+

Visokootporna tvrda PVC stolarija od originalnih, nemačkih KÖMMERLING 88+ pvc profila, na kojima je ugrađen MACO okov i troslojni staklopaketi u kvalitetu Clima Guard izopana.

Stolarija je dihtovana trajno elastičnom EPDM gumom, vulkanizovanom na uglovima.

Roletne su aluminijumske sa aluminijumskim vođicama, a svaka lamela je punjena poliuretanom, pa shodno tome poseduje izuzetna izolaciona svojstva što se tiče izolacije od buke i provođenja toplotne energije. U vođicama je postavljen sunđerasti amortizer, a na ulazu u kutiju četkasti dihtung.

Kutija roletne je ispunjena izolacijom od dvodelnog stiropora.

Ugradnja prema evropskim standardima i preporukama, pomoću turbo zavrtnjeva i zaptivanjem međuprostora pomoću niskoekspandirajuće pene.

Opis

KÖMMERLING 88+ je proizveden u Nemačkoj po poslednjim standardima EU.

KÖMMERLING 88+ je sedmokomorni pvc profil i koristi HITS 822 toplo pocinkovani, duplo valovit čelik 2.0 mm, prema klasi TSE EN 10142 po DIN standardima u profilisanju FEP 02OG. KÖMMERLING 88+ pvc profilu daje pečat specijalno izrađena sintetička guma (zaptivka) EPDM (etilenska monomera propilen dien) koja u automatizovanoj proizvodnji ima konstantnu kontrolu kvaliteta ultrazvučnom opremom za merenje u proizvodnim linijama prečnik, debljinu zida i preciznost. Garancija na pvc profil je 20 godina.
Obezbeđuje duži vek trajanja, zadržavajući postojanost kvaliteta i  visoku otpornost na spoljašnje opterećenje.

U KÖMMERLING 88+ pvc profile ugrađujemo MACO okove, koji su proizvedeni u Nemačkoj po visokim evropskim standardima. Imaju veoma važnu ulogu u konstrukciji pvc stolarije jer imaju visok stepena nosivosti, čelični su i vodootporni. Njihova funkcija je: otvaranja (okretno i nagibno), zatvaranja, osiguranja od provale, ventilacija. Imaju garanciju od 15 godina.

KÖMMERLING 88+ pvc przori povezuju najmoderniju prozorsku tehnologiju sa najvećim stambenom udobnošću, garantujući radost uživanja dugi niz godina.

 Boja profila   veliki izbor po RAL karti
 Broj komora  7
 Ugradna širina krila  88 mm
 Čelično ojacačanje  pocinkovani čelik 2,0 mm u preseku
 Okovi  MACO, nemački okov
 Dihtung guma  3, sive boje
 Staklopaketi  44mm
 Staklo  LOW-E, 4 SEZONE, STOP SOL,DELTA, GRIZ
 Zvučna izolacija  51 db
 Koeficijent toplotne propustljivosti  LOW-E 0,6 W/m2K
 Koeficijent toplotne propustljivosti  4s 0.5 W/m2K
 Garancija  20 godina
 Energetski razred  A++ (energetski efikasno)

KÖMMERLING 88+
*da biste izbegli oštećenja prilikom drugih radova na objektu neophodno je zaštititi stolariju trakama i folijama za zaštitu koje ne smeju biti zalepljene direktno na stolariji duze od 10 dana.

· ROK ISPORUKE: po dogovoru sa naručiocem/investitorom.

· KVALITET: Standard kvaliteta ISO9001:2008, CE znak, kao i brojni atesti garantuju kvalitet proizvoda, bezbednost i sigurnost u korišćenju

*** GARANTNI ROK NA FIZIČKI IZGLED PROFILA JE 20 GODINA***
***GARANTNI ROK NA STAKLO JE 7 GODINA***
***GARANTNI ROK NA MEHANIZAM JE 15 GOD***